Het Posthuys, Spijkenisse

Op de plek van het voormalige postkantoor op de hoek van de Marrewijklaan en de Raadhuislaan in Spijkenisse verrijst straks het nieuwe appartementencomplex: HET POSTHUYS.
Het Posthuys heeft een perfecte ligging. Alle belangrijke voorzieningen liggen onder handbereik en vanaf het appartementengebouw loopt u zo het centrum van Spijkenisse in.

Het Posthuys wordt een modern, duurzaam en gasloos appartementengebouw met 71 appartementen. In het complex komen drie- en vierkamerappartementen en een penthouse. Alle appartementen beschikken over  een eigen terras of balkon en parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of als u hieronder op "Accepteren" klikt, stemt u daarmee in.

Sluiten